Reviews

Interessant doch te vroeg in de opleiding

Rated 3 out of 5
9 augustus 2021

Ik vond dat de meerderheid van de WEP0 interessant is, hoewel misschien te lang (beter in lessen onderverdelen, misschien?). Verder, sommige passages konden misschien ingekort worden als ze niet in Q&A omgevingen werden opgenomen.
Echter, wat mij het meest stoorde in de WEP0 is dat de meeste video’s omtrent Woo-commerce, H5P, of algemene Q&A sessies te vroeg in deze opleiding komen. We hebben nog niet echt een volledige module ontworpen, en dan spreken we al over interactiviteit, het opladen van video’s op een externe platform.
De meerderheid van de inhoud van WEP0 zou verder in de opleiding moeten geplaatst worden.

Lee

Waardevolle workshop

Rated 5 out of 5
28 juni 2021

Het doel van mijn deelname was om kennis te maken met leermethodes van eLearning eXpert Group, waar ik graag in de toekomst Vakopleiding eLearning Ontwikkelaar wil doen. Ik richt me meer op tools en heb dus nog geen content om eLearning project te starten. Maar zelfs vanuit dit inzicht vond in het workshop interessant, nuttig en waardevol. Dit is heel praktisch, je krijgt voorbeelden uit reële situaties. Informatie is duidelijk gestructureerd en omgewisseld met praktische opdrachten waarop je meteen een feedback krijgt. Het werkboek vind ik een leuke toevoeging: het helpt je snel aantekeningen kunnen maken en je krijgt nog iets materieels voor nabeschouwing.

Oxana

Bedankt!

Rated 4 out of 5
28 juni 2021

Leonie heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ik vond de workshop leuk en hij heeft me enthousiast gemaakt. Ik vond hem wel erg gericht op het verkopen van de opleiding om winstgevende elearning te maken. De tips en trucs om goed te verkopen werken dus goed toegepast. Ik vind dat persoonlijk niet prettig en haak dan eerder af dan aan. Ook dat je na de training via een link naar een site kan om in te schrijven waar dan vervolgens geen prijzen bij staan kan ik niet waarderen. Toch ben ik positief want ik bruis van de ideeën en ga eens goed bekijken hoe ik mijn pad in elearning vervolg ga geven.

Carolien

Weer een stap in de goede richting

Rated 5 out of 5
28 juni 2021

Fijn zo’n dag met een korte, heldere cursus. Goed te overzien. Korte opdrachten.
Helaas kon ik pas later beginnen.
Voor mij is dit een fijne manier om de training weer op te pakken.
DANKJEWEL!

Fred Traugott

Mijn mening

Rated 4 out of 5
28 juni 2021

Ik vond het een hele duidelijk training en heb er nu al veel van geleerd. Vooral het maken van de opdrachten zorgde ervoor dat ik gefocust bleef en de dag vloog voorbij!
Ik mis alleen wat meer over de in-company trainingen, de focus ligt vooral op trainingen maken voor verkoop en de marketing hiervan.

Claudia van der Kaa
Scroll naar top