Reviews

Quickstart elearning

Rated 4 out of 5
27 september 2022

Doordat ik geen ervaring heb met het maken van online trainingen heb ik nu wel een heel goed beeld gekregen van hoe het aan de achterkant kan werken en wat er zo een beetje mogelijk is. Ik heb er veel van geleerd en heb vooral genoten van het oefenen en uitproberen. De waarschuwing om het niet perfect te willen maken maar om vooral lekker te oefenen en uit te proberen wil ik ook meegeven aan volgende kandidaten.

Nicoline Duinmeijer

Quickstart-training

Rated 5 out of 5
26 september 2022

Met een eenvoudig stappenplan wordt je door deze training perfect begeleid

Jasper Kalisvaart

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 5 out of 5
26 september 2022

Het is een leerzame en overzichtelijke training! Als tip wil ik meegeven dat voor mij niet altijd helder was wat er nou precies van me werd verwacht bij de in te leveren opdrachten. Soms waren de omschrijvingen van de opdrachten vrij kort en stond er niet bijvoorbeeld niet bij hoe groot/lang de uitwerkingen van mijn antwoorden moesten zijn.

kayleigh oudenhuijsen

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 4 out of 5
21 augustus 2022

Een zeer leerzame cursus, goed om een indruk te krijgen van wat er komt kijken om een eerste e-learning op te zetten. Duidelijke en informatieve video’s, mogelijkheid tot interactie met cursisten via een forum en goede en vlotte feedback op de opdrachten.

Suggesties ter verbetering: door vakantie liep ik vertraging op, ik had het fijn gevonden als er aan het eind van de cursus (ik bedoel dan rond 18-8) nog een laatste bijeenkomst met andere cursisten was waar de resultaten en vragen van de e-learnings besproken konden worden. Ik had graag nog geleerd van de andere cursisten waar ze tegen aan liepen en wat tips zijn voor een volgende cursus.

Ik zou ook graag de praktische video’s later nog willen terugzien. Ik heb wel een aantal geluidsfragmenten kunnen downloaden, maar die mogelijkheid verdween verderop in de cursus. Dit omdat ik zelf nog bezig ben met mijn eigen training.

Markus Huurman

Quickstart eLearning ontwikkelen

Rated 2 out of 5
20 augustus 2022

– In mijn eerdere review had ik gezegd dat de cursus maar 6 weken beschikbaar was, dat is abuis. Ik bedoelde 2 maanden.

Claudia Lanson-de Boer