Reviews

Prettige en open mensen om mee samen te werken

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Een hele fijne groep mensen met een prettige samenwerking die je heel erg kijken naar jij deze opleiding kan toepassen binnen je eigen werkomgeving.
Een echte aanrader!

Alexander Solkner

Blended Learning - dieper leren.

Rated 5 out of 5
20 april 2021

Blended learning geeft ons de kans om onze doelgroep ‘kappers” veel intenser te begeleiden.
Deze intense begeleiding wordt ook letterlijk geademd door de hele elearning expert group. De heel close begeleiding van het team tilde onze opleidingen heel snel naar een hoger level.
Ik waardeer ten zeerste het “nabij zijn” tijdens het hele proces. Onvermijdelijk loop je tegen obstakels en moeilijkheden aan, maar deze worden steeds heel snel opgelost.
Een dikke pluim!

Eddy Vermeulen

WEP-ervaring Leonie

Rated 5 out of 5
19 maart 2021

Alle lof

Leonie

Leerzaam en afstandelijk

Rated 4 out of 5
2 maart 2021

De inhoud van de training is waardevol. De opzet vond ik prima: een toelichting van ca. 3 kwartier en daarna tijd om de opdrachten te doen. Het tempo lag hoog, ik had meer tijd nodig voor de opdrachten. Dat was een beetje onrustig. Ik begrijp dat het goed is om de druk op de ketel te houden, maar ik heb ook tijd nodig om na te denken. Dat geldt zeker voor de opzet van mijn online training en de didactische aanpak daarvan.
Contact met medecursisten had mij hierbij kunnen helpen, al was het maar om even samen hardop met elkaar mee te denken over hoe we de opdrachten zouden aanpakken. Als werkvorm was deze training voor mij iets te afstandelijk, ik miste de interactie. Het was fijn dat we feedback kregen van Leonie, maar ik denk dat we ook van elkaar hadden kunnen leren.
Al met al een leerzame en nuttige ervaring. Dank daarvoor!

Jet Sebus

Ervaring

Rated 3 out of 5
1 maart 2021

Het duurde even voordat ik door had dat opdrachten ook daadwerkelijk kon indienen.
Het een en weer surfen tussen pagina’s in de online leeromgeving vond ik wat omslachtig.
Zeker toch wat bijgeleerd en inspiratie opgedaan.

Wym
Scroll naar top