Reviews

Starter - module 0

Rated 4 out of 5
21 december 2020

Fijn om een uitgebreide introductie te hebben tot de omgeving waarin je komt werken. Alles was duidelijk en werkte prima. Echter zie ik als gebruiker een bevestiging (visueel) dat mijn profielfoto is aangepast voordat je op de knop “module voltooid” drukt. Dit omdat je als gebruiker graag bevestiging ziet van te voren en niet achteraf.
Ben benieuwd wat er de komende modules nog meer komt!

Erwin Kracht

Zeer uitgebreide en leerzame opleiding

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Deze opleiding heeft mij een hoop gebracht. Ik heb kennis gemaakt met verschillende tools die onmisbaar zijn bij het ontwikkelen van online trainingen, ontwikkelmodellen zoals ADDIE, theorie over leerstijlen en marketingtools. Zeer veel informatie! Na 6 maanden studie kan ik gerust zeggen dat ik een behoorlijke rugzak met me meeneem. Ik ben nog steeds een starter op dit vakgebied, maar het is een prima start voor een nieuwe carrière!
Heel blij ben ik ook met de begeleiding van Leonie. Niet alleen als inhoudelijke vraagbaak, maar ook als mental support toen het even wat minder ging, is zij voor mij echt een geweldige coach geweest! Veel dank daarvoor! Daarnaast natuurlijk ook de hulp van Khadija bij praktische problemen en vragen. De reacties waren altijd snel.
Tips; het zijn zomaar wat ideeen hoor maar misschien is het leuk om video`s af te wisselen met lessen die in Storyline zijn ontwikkeld? Of in plaats van een video van een Q&A over de LMS of H5P in een kortere video. Deze duurden wat langer dan de andere video`s.

Fleur Dil

Vakopleiding E-learning Specalist: een absolute aanrader!

Rated 5 out of 5
14 december 2020

Afgelopen zomer begon ik als frisse ‘newbie’ binnen de wereld van de e-learning vol enthousiasme aan de Vakopleiding eLearning Specialist. Het interessante aan deze opleiding van de eLearning eXpert Group is ongetwijfeld de combinatie van enerzijds theoretische kennis (m.b.t. bijvoorbeeld ontwikkelmodellen voor e-learning, digitale didactiek en de creatie, marketing & verkoop van je trainingen) en anderzijds de praktische opdracht in de vorm van het ontwikkelen van je eigen e-learning programma. Je leert echt het hele proces van analyse tot ontwerp en ontwikkeling van het programma te doorlopen. Daarbij leer je werken met verschillende nuttige tools, zoals de video editing tool Camtasia en de e-learning ontwikkeltool Articulate Storyline. Zowel een intellectuele als creatieve uitdaging dus.
De intensieve begeleiding van Leonie Bruning (eindverantwoordelijke) en Khadija Loulichqui (content deskundige) was daarnaast heel prettig en professioneel! Ze hebben bijzonder veel verstand van zaken en helpen je met hun gedegen feedback en tips alles uit de opleiding en het eindproject te halen.
Nu – 6 maanden later – heb ik de opleiding succesvol afgerond en kijk ik er met een tevreden gevoel op terug. Ik voel me klaargestoomd voor de volgende professionele stap. Kortom: absoluut een aanrader!

Margo van Roon

extra services

Rated 5 out of 5
30 september 2020

Door mijn gedreven manier van werken verwacht ik dat anderen mij altijd volgen in de ontwikkeling van mijn programma. Daarbij kleur ik nogal eens buiten de lijntjes, of zit ik met zelf opgelegde tijdsdruk. Proficiat aan Khadija en Leonie die er steeds in slagen om te antwoorden op mijn soms (te) veeleisende vragen. Als je een programma als WEP bestelt via internet bij totaal vreemde ontwikkelaars weet je pas achteraf welk vlees je in de kuip hebt. De service waar ik tot nu toe kon van genieten bestempel ik eenvoudig als BOVENMAATS. Bedankt in elk geval. Een echte aanrader.

Eddy Vermeulen

Veel zelf doen, maar met goede ondersteuning!

Rated 4 out of 5
2 september 2020

De eleanringexpertgroup heeft mij geholpen een eigen e-learning te bouwen. Aan de hand van hun eigen e-learning, maar vooral ook door het forum en de instructievideo’s heb ik deze helemaal naar mijn eigen wens kunnen bouwen. Ze reageren bovendien snel op vragen, zodat je snel verder kunt.

Alette den Exter