Reviews

Quickstart E-learning

Rated 5 out of 5
22 mei 2022

Fijne training om kennis te maken met wat e-learning inhoudt. De lessen zijn handig opgebouwd en de live-sessies zorgen voor veel verduidelijking.
Ik zou het handig gevonden hebben als eerder wat meer duidelijk werd wat er ongeveer als eindresultaat zou uitkomen.

Taddy Berkers

Quickstart eLearning ontwikkelen

Rated 4 out of 5
22 mei 2022

Een hele prettige en praktische training. Sta er echt van te kijken wat je in korte tijd leert. Het voelt ook vrij compleet ook al wordt niet alles in de diepte behandeld. Voor mij was het een eerste keer om een training te ontwikkelen. Toen ik startte had ik een redelijk beeld wat ik wilde delen. De eerste modules gingen dan ook vrij vlot. Module 4 was voor mij inhoudelijk even “zwaar” als de eerste 3 modules samen. Het zou een volgende keer fijn zijn als de 4de module wat meer opgeknipt was. Qua tools zou een digitaal overzicht van wat er is en waarvoor je het kan gebruiken fijn zijn. Op het moment dat dit in de video’s ter sprake komt hoef je er niet altijd direct wat mee waardoor het minder goed blijft hangen.
Leonie en Khadija, jullie zijn een goed team! Leuk om dit te doen bij jullie. Dankjewel!

Orfirah Hogeman-Helstone

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 4 out of 5
22 mei 2022

Een prima cursus om kennis te maken met ‘wat komt er allemaal kijken bij het ontwikkelen en bouwen van een eLearning training’. Veel geleerd, wel vond ik het tijdspad van de training te kort. En het theorie deel module 1 en 2 mag wel samengevoegd zodat meer tijd bruikbaar is voor het praktische deel. Zelf was ik niet bekend met een aantal toepassingen en dat kostte veel tijd om uit te vinden hoe dat werkt voordat ik het in eigen trainingsopdracht kon gebruiken. Maar nogmaals leuke gevarieerde training en op een prettige persoonlijke wijze gegeven.

Dorine Vleesch Dubois

quickstart elearning

Rated 5 out of 5
22 mei 2022

Goede training, ik kan zo wel echt beginnen
Wat zou ik graag anders zien:
-iets meer tijd om alles af te ronden (kom in de knoei door omstandigheden)
-duidelijk schematisch overzicht op papier van de stappen om een e-learning te maken, inclusief bij welke stap je wat voor soort programma’s kunt gebruiken (bv stap 3: bewerk je filmpjes met een editing programma zoals …….)

Maartje

Quickstart eLearning ontwikkelen

Rated 4 out of 5
22 mei 2022

Het is een goede training waarin je meegenomen wordt door de beginselen van het ontwikkelen van een e-Learning. Het is wel vooral gericht op de technische kant en wat minder op de didactische kant.
Het zou wel goed zijn om aan te geven dat je voor de training ook accounts zou moeten maken voor Loom en Vimeo of YouTube. Ik heb er zelf wel veel van geleerd, en weet nu ook dat dit voor de hockeyclub een stapje te ver is. Wij zullen gebruik blijven maken van de mogelijkheden die ons ledeninformatiesysteem biedt.

Gineke Koopmans-Klein