Reviews

extra services

5,0 score
30 september 2020

Door mijn gedreven manier van werken verwacht ik dat anderen mij altijd volgen in de ontwikkeling van mijn programma. Daarbij kleur ik nogal eens buiten de lijntjes, of zit ik met zelf opgelegde tijdsdruk. Proficiat aan Khadija en Leonie die er steeds in slagen om te antwoorden op mijn soms (te) veeleisende vragen. Als je een programma als WEP bestelt via internet bij totaal vreemde ontwikkelaars weet je pas achteraf welk vlees je in de kuip hebt. De service waar ik tot nu toe kon van genieten bestempel ik eenvoudig als BOVENMAATS. Bedankt in elk geval. Een echte aanrader.

Eddy Vermeulen

Veel zelf doen, maar met goede ondersteuning!

4,0 score
2 september 2020

De eleanringexpertgroup heeft mij geholpen een eigen e-learning te bouwen. Aan de hand van hun eigen e-learning, maar vooral ook door het forum en de instructievideo’s heb ik deze helemaal naar mijn eigen wens kunnen bouwen. Ze reageren bovendien snel op vragen, zodat je snel verder kunt.

Alette den Exter

heel duidelijke uitleg, Leonie, je spreekt werkelijk voorbeeldig!

5,0 score
14 mei 2020

Ik vind het fantastisch dat de feedback zo accuraat en snel gebeurt!!! Bedankt

Eddy

cursuservaring 11 feb 2020

3,0 score
11 februari 2020

Ik vond het zeker interessant met relevante informatie. Wel vond ik de workshop erg “wat” en iets te weinig “hoe” gericht. Ik had graag een praktisch voorbeeld gezien van een opzet in Excel (onderwerp maakt niet veel uit). Opdracht 4 gaat ervan uit dat je al een stuk achtergrondkennis hebt hoe je een online les in elkaar zet. Ik voelde me wel erg afgeschermd van andere cursisten. Ik hoef niet veel interactie met andere cursisten maar vind het wel interessant vragen van anderen gepost te zien en feedback erop. Ik zoek input m.b.t. het “hoe” en praktijkgerichte info en ondersteuning. Ik ben goed bekend met VAK, leertheorie, stromingen, volwasseneneducatie en kan goed op mezelf theoretische informatie tot me nemen.

Sigrid de Ronde