Reviews

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 3 out of 5
14 februari 2023

Ik vond het een interessante training maar ik liep wel vast met de extra programma’s die we moesten gebruiken. Waaronder Loom. Dit zorgde bij mij voor enorme vertraging en daardoor was ik niet op tijd om alle vragen te kunnen stellen. Ik besef mij dat dit grotendeels bij mij ligt maar doordat er andere programma’s bij gebruikt moeten worden vond ik dit erg lastig.

Annelies Pennigns

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 4 out of 5
7 februari 2023

Fijne training, uitgebreid (voor een basis- of kennismakingstraining) en veel goede tips en tricks gekregen, zoals bepaalde apps of programma’s. Ik ben erg benieuwd naar de vakopleiding en ga proberen of ik deze via mijn werkgever mag gaan volgen.

Kim de Waal

Quickstart

Rated 5 out of 5
30 januari 2023

Wauw, wat een duidelijke uitleg. Ondanks dat niet alles gelukt is hoe ik het graag wil hebben heb ik ontzettend veel geleerd. Wat ik nu moet gaan doen is oefenen, oefenen en oefenen. De tools heb ik in handen nu de uitwerking nog.

Anita

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 5 out of 5
29 januari 2023

Erg duidelijke training met goede feedback vanuit de trainers. Vanuit mijn trainer achtergrond kon ik alles goed volgen en begreep ik waarom een aantal dingen zo zijn, maar wat links naar de theorie daarover zou een goede aanvulling zijn.

Paul Hulsken

Quickstart eLearning Ontwikkelen

Rated 4 out of 5
27 januari 2023

Een goede training die je stimuleert om op de moeilijke momenten toch door te gaan. Een prima manier om te ervaren wat er bij komt kijken bij het opzetten van een online training. Duidelijke en heldere opzet.

Karin Keus