Vakopleiding Deel1: Introductie e-learning

E-learning team
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
0.00
Begin
This training is currently closed

Welkom bij het eerste deel van de Vakopleiding E-Learning Specialist, .

In dit onderdeel ga je de basisbeginselen leren van e-learning als werkvorm en hoe je een (live) training op een goede manier omzet naar online. Daar komt digitale didactiek bij om de hoek kijken.

Maar ook het werken met meerdere belanghebbenden. Want e-learning ontwikkelen in opdracht van anderen doe je meestal niet in je eentje.

Er zijn meerdere mensen waarmee je gaat samenwerken, zoals: de inhoudsdeskundige (de expert die alles weet van het onderwerp), de eindgebruiker (die kan helpen testen), soms een afdelingshoofd of een financiële afdeling.

Dan zijn er nog specialisten waar jij (maar niet niet altijd) werk aan kunt uitbesteden, zoals: een video team, grafische deskundigen, tekstschrijvers, voice-overs enz. Jij bent de spil en zult d.m.v. goed projectmanagement gaan zorgen dat alle content op tijd bij jou aankomt, zodat jij de deadlines kunt halen.

Je krijgt inzicht in al deze facetten en gaat er al meteen mee kennismaken.

Vergeet niet om je even voor te stellen op het forum als je dat nog niet hebt gedaan. Met de knop hieronder kom je er rechtstreeks bij uit.

Training Categorieën: